چه مزاجی چه صبحانهای
🔰 چه مزاجی، چه صبحانهای؟
🟡مزاج گرم و خشک
⚠️بهتر است صبحانههایی بخورند که حرارت آنها را بیشتر نکند.
❌ خوردن عسل و سیاهدانه و مرباهای گرم مثل مربای زنجبیل برای این افراد مناسب نیست.
✔️میتوانند با نان سنگک و مربای آلبالو و کمی کره، صبحانه مناسب مزاجشان را بخورند و مصرف گهگاهی حریره بادام و فرنی هم برای این افراد خوب است.
🔵مزاج سرد وتر
✔️نان سنگک و مرباهایی با مزاج گرم همچون مربای زنجبیل بخورند.
✔️مصرف عسل و گاهی سیاهدانه نیز به این افراد توصیه میشود.
⚫️مزاج سرد و خشک
✔️ بهتر است در وعده صبحانه فرنی، حریره بادام، شلهزرد و شیربرنج بخورند.
✔️نان سنگک و مربای به و کمی کره محلی که از سلامت آن مطمئن باشند یا خامه هم برای این افراد خوب است.
⚠️مصرف تخممرغ عسلی هم در این افراد گزینه خوبی است، اما خوردن عدسی به این افراد توصیه نمیشود.
🔴مزاج گرم و تر
✔️برای صبحانه نان سنگک و مربای به یا مربای سیب باکمی کره محلی بخورند.
✔️این افراد در صورتیکه احساس حرارت زیاد میکنند، میتوانند مربای آلبالو نیز بخورند..